środa, 6 stycznia 2010

Jesteś tym co jeż



Jeśli prawdą jest powiedzenie, że jesteśmy tym(i) co jemy, to te fotografie każą się nam zastanowić nad naszą, i nie tylko naszą, egzystencją. Rozumiem, że twórcy nazw wędlin mają bujną wyobraźnię, albo nie mają jej wcale, ale mogliby choć trochę pomyśleć.


(Fotki mojego autorstwa)


4 komentarze:

  1. Producenci tak nas ciulają, że głowa mała. Aż strach jeść. Starma się kupować tylko półprodukty, warzywa, owoce. Ale i tych nie kupuję już w markecie. Trzeba uważać.

    Ale szynka z łysych rządzi ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. A tak na marginesie - jeż zamiast jesz jest zamierzone?

    OdpowiedzUsuń
  3. Jest. Jestem tylko półanalfabetą nie całym.

    OdpowiedzUsuń
  4. Najlepsza seria to wędliny i kiełbasa pn " jak za Gierka". Że niby wtedy tak wspaniale z zaopatrzeniem było?

    OdpowiedzUsuń